Welcome to indsnkr.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Ruilen & Retourneren

 

We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open geen accessoires voordat u de hoofditem (pen) op maat hebt gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zullen we deze graag ruilen of retourneren onder voorbehoud van dit retourbeleid.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling geheel of gedeeltelijk wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons dit binnen 14 dagen na de dag van levering van het artikel melden. U kunt ons op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het voltooide bestellingengedeelte van uw account op deze website of per e-mail of telefonisch.

Houd er rekening mee dat:

1. Items moeten nieuw, ongebruikt en met alle tags worden geretourneerd. Retouren die beschadigd, vervuild of gewijzigd zijn, worden mogelijk niet geaccepteerd. Artikelen moeten worden geretourneerd in de verpakking zoals bij u afgeleverd.

2. Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft bijgeschreven nadat we uw teruggave hebben verwerkt.

3. Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het naar u terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.

4. Bewaar het bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid in het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

Recht om te annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de regelgeving voor consumentencontracten (informatie, annulering en extra kosten). Zie onze pagina Recht op annuleren voor meer informatie.

 

Restitutiebeleid

Voor verzoeken tot annulering of annulering van gehele bestellingen die binnen 14 dagen na de dag van levering van de bestelling worden ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan ​​als u voor een andere levering kiest dan de goedkoopste door ons aangeboden standaardlevering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelling.

Voor aanvragen voor gedeeltelijke retourzendingen die binnen 14 dagen na de dag na levering worden ontvangen, zullen wij de kosten van het orderitem terugbetalen. Verpakking- en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelling.

Gehele of gedeeltelijke retouraanvragen ontvangen na 14 dagen van de dag na levering kunnen naar eigen goeddunken worden aanvaard en een creditnota of ruil aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet terugbetaald en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelling.

Standaardverpakking- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens aan ons worden geretourneerd voor een terugbetaling, in welk geval ze worden afgetrokken van de terugbetaling. Express verpakking en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.