Welcome to indsnkr.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Over Ons

 

 

Onze winkel is opgericht in 2017 en wordt momenteel verkocht voor een reeks Adidas-, New Balance-, Converse- en Reebok-sneakers in de online shop. Nu is het uitgegroeid tot een internationale online winkel voor het verkopen van verschillende productstijlen. Met het groeiend aantal bestellingen hebben we het vertrouwen van duizenden internationale klanten verdiend. Meer en meer nieuwe en terugkerende klanten bezoeken onze winkel om hun favoriete producten te kopen.

Vanaf het moment dat we onze winkel hebben opgericht, was onze visie om mensen wereldwijd in staat te stellen online te kopen en verkopen. Onze winkel biedt authentieke artikelen met een verbazingwekkend concurrerende prijs, aangezien we online shop runnen zonder een extra vergoeding te betalen voor winkelhuur, nutsvoorzieningen, personeelsbeloningen, enz. Wie u ook bent en waar u ook bent, wij bieden iedereen dezelfde prijs: de laagst mogelijke prijs . Of u nu een groothandel bent die inkomsten wil verhogen, een retailer die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen, of een shopper die op zoek is naar de nieuwste producten, onze online winkel biedt een snelle service en groothandelsprijzen.

Onze producten komen rechtstreeks van de fabrikant van de originele apparatuur, zodat we de kosten laag kunnen houden terwijl we de hoogste normen handhaven. We bedienen klanten uit meer dan 50 landen en we groeien nog steeds.

 

Tevredenheidsgarantie

100% kwaliteit gegarandeerd, wij bieden de beste service en u kunt op elk moment contact met ons opnemen als u een probleem hebt. We delen uw persoonlijke gegevens niet met derden of voor commerciële winst. Wij zijn een goed geleide onderneming en het bedrijf dat u kunt vertrouwen met al uw behoeften. We moedigen u aan om bij ons te blijven en verwelkomen al uw feedback. Dank je!

 

Onze belofte

1. Koop alleen de beste consumentenondersteuning en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

2. Stroomlijn het koop- en betalingsproces waardoor het zo eenvoudig mogelijk wordt.

3. Lever goederen aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie.

4. Gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.

5. Voortdurend nieuwe items aan deze website toevoegen dus kom ons snel weer bezoeken.

6. Bied 24-uurs klantenservice op weekdagen.


We zijn trots op de kwaliteit en consistentie van het product en de service die we onze klanten bieden en we zijn hier om uw online winkelervaring geweldig te maken. In onze online winkel Jordan is er een geweldige keuze voor je beste authentieke Jordan-schoenen. Met vele jaren ervaring in het rechtstreeks behandelen van zaken met de leverancier van productie en onze klanten, tonen we altijd ons vak en onze passie zodat u zich beter kunt voelen wanneer u hier winkelt.

Als u vragen, opmerkingen of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.